Home Erotika Erotické zboží Ostatní erotické zboží Fosforující kondomy - 3 ks (Love Light Glow)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Fosforující kondomy - 3 ks (Love Light Glow)

Celá ČR
1. 12. 2018 - 23:59
99 Kč
Prodávající

Popis

Používáte kondomy a rádi by jste zažili nějakou změnu? Chcete svoji partnerku nebo partnera příjemně překvapit? Vyzkoušejte svítící kondomy!

Nakupte pohodlně a diskrétně v eshopu:
https://bit.ly/2NUbdir

Tyto kondomy se krásně rozzáří na cca 15 minut a poté budou svítit dál mírnějším světlem až několik hodin. Kondom funguje na základě působení světla, kterému musí být před použitím vystaven po dobu minimálně 30 sekund. Kondom můžete nabít světlem, i pokud je ještě v původním obalu, ale lepšího efektu dosáhnete, když kondom světlu vystavíte rozbalený nebo navlečený na penisu. Nádherné překvapení pro vaši partnerku bude, pokud nebude nic tušit a zhasnete světlo. Vaše mužství se bude tyčit ve tmě a zářit nádherným světlem!

Při vyjmutí kondomu z obalu dbejte na to, abyste ho nepoškodili nehtem. Navlékejte ho na tvrdý penis klasickým způsobem se zvýšenou opatrností, aby nedošlo k poškození. Používejte pouze lubrikanty na vodní bázi. Při správném použití vám kondomy pomůžou snížit riziko přenosných nemocí, ale i nechtěného těhotenství. I když vám žádný kondom nezaručí 100% ochranu, riziko se výrazně snižuje a vy můžete mít dobrý pocit, že jste udělali pro své zdraví a pro zdraví vaší partnerky nebo partnera maximum. Tento kondom je vyroben z přírodního latexu a může způsobit alergické reakce uživatelům, kteří jsou na latex alergičtí.

Překvapte svoji partnerku a dopřejte si oživení vašich erotických hrátek těmito unikátními svítícími kondomy, které budou mít zcela jistě velký úspěch!

Materiál: Latex - kondomy


Nakupte pohodlně a diskrétně v eshopu:
https://bit.ly/2NUbdir

Fosforující kondomy - 3 ks (Love Light Glow)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Filip Vojáček
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje