Home Erotika Ostatní a související Nevšední sexuální praktiky Hledám slečnu, která se podělí o své nožky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledám slečnu, která se podělí o své nožky

Jihomoravský kraj
24. 11. 2016 - 23:12
999 Kč
Kupující

Popis

Zdravím všechny slečny, které čtou tento inzerát! :) Jsou Ti příjemné praktiky foot fetish, a máš je ráda? Staráš se o své nožky, a máš ještě radši, když se ti o ně stará někdo jiný? Masáž, líbání, hlazení... a klidně i více. To vše bych pro tvé nožky s radostí dělal. K tomu se samozřejmě váže finanční odměna pro tebe, domluvili bychom se. Na tyto příjemné chvilky hledám slečnu v rozmezí 18-30 let. Slečna by měla být ideálně štíhlejší, max. opravdu jen lehce plnoštíhlejší postavy (ale berte to s rezervou, já považuji za štíhlé spoustu žen :)) Vše samozřejmě na úrovni, seriózně, diskrétně a s maximálním respektem k tobě.
Je mi lehce přes 20, student VŠ. Po tvém případném zájmu prostř. e-mailu, bychom se mohli třeba lépe domluvit na skypu, trošku se poznat (pokud bys chtěla) a nejlépe se i vidět předem (přes skype), tak abys neměla žádné obavy (a taky, abych věděl, že si ze mě nedělá někdo srandu :D). Ale to bychom mohli klidně přeskočit.
Hledám slečnu z Jihomoravského/Zlínského kraje (teoreticky i Slovensko - v rozumné blízkosti hranic s ČR) nebo třeba Olomouc. Dál se mi moc jezdit nechce, ale je to o domluvě.
Budu se moc těšit na jakýkoliv zájem a odpovědi. :) Věřím, že by to byly jen a jen příjemně chvilky pro tebe... Konec konců, která slečna nemá ráda kvalitní, procítěnou masáž nožiček, že? :)

Hledám slečnu, která se podělí o své nožky

Zavřít Zavřít
Kupující
fwq gfh
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje