Home Erotika Erotické zboží Obnošené prádlo a jiné fetiše Týden v mých kalhotkách
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Týden v mých kalhotkách

Celá ČR
26. 1. 2016 - 12:21
6 000 Kč
Prodávající

Popis

!!! SPECIÁLNÍ BALÍČEK PRO PRAVÉ FAJNŠMEKRY !!!

Nabízím Vám speciální balíček rozkoše, díky kterému budete moci doslova prožít týden v mých kalhotkách.
V zásilce totiž neposílám pouze jedny kalhotky, ale nabízím kompletní průvodce jedním týdnem mého života. Obdržíte všechny kalhotky, které jsem na sobě měla od pondělí do neděle, přičemž balíček obsahuje vždy alespoň jedny kalhotky nošené tři dny. Dále ke každému kousku přikládám konkrétní deník, kde popisuji, co všechno jsem v kalhotkách dělala, kolikrát kde a jak jsem masturbovala, proč jsem zvlhla a podobně. Můžete si tak při vonění udělat jasnou představu o tom, co všechno právě cítíte.
A jako malý bonus, abyste celý týden, než pro Vás kalhotky unosím, nepřišli zkrátka, zasílám průběžně emailem své fotky z nošení těchto kalhotek. :)

NĚCO O MĚ
Jsem čtyřiadvacetileté studentka, drobná brunetka která měří 160 cm a váží 52 kg. Mám ráda sport, vaření a svoji školu, kvůli které se snažím přivydělat, abych jí mohla dostudovat. Pocházím z jižních Čech, ale čas raději trávím v Praze, kde studuji a kde to miluji!

CHCEŠ BALÍČEK KAŽDÝ MĚSÍC?
Pozor, tato nabídka je opět na trhu po dlouhé době! Právě jsem ukončila spolupráci s mým dlouholetým klientem a nabízím nyní tuto nabídku i Vám. V čem dlouhodobá spolupráce spočívá? Na začátku měsíce mě vždy kontaktujete s Vaším konkrétním přáním, které kalhotky byste si přáli abych nosila, popřípadě jak dlouho a po připsání peněz na účet začne běžet Váš speciální kalhotkový týden. Při dlouhodobé spolupráci se zaměřuji exkluzivně pouze a jen na Vás, nikomu jinému tedy balíčky nezasílám a Vy jste tak jediný, který ví jak voním. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na můj email.

Týden v mých kalhotkách

Zavřít Zavřít
Prodávající
Linda Resslová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje